Waarom schrijf ik blogs?

Hoe langer ik in het vak zit als (loopbaan)coach, hoe meer ik de behoefte voel om kennis en ervaring te delen met vakgenoten en geïnteresseerden. Het idee hiervoor borrelt al een tijdje, maar steeds zijn er andere prioriteiten (of belemmerende overtuigingen…).

Toevallig komt het onderwerp ter sprake met Sabina Bles. We hebben net haar outplacementtraject afgerond en zij is trots op haar kersverse ‘Woordenbureau’. Verhalen vertellen, dat is haar passie. En ineens wordt het me duidelijk: dat wil ik ook!

Sabina en ik werken onze ideeën samen verder uit en dit wordt ons doel: verhalen en ervaringen vertellen van mensen die ik heb begeleid en ze vervolgens koppelen aan mijn methodiek en aanpak. Uitgangspunt daarbij is, dat de blogs moeten gaan over thema’s die ik regelmatig tegen kom bij mijn cliënten.

Onze aanpak is helder: per thema interviewt Sabina twee ex-cliënten van mij en beschrijft hun verhalen. Vervolgens vul ik hun verhalen aan met mijn aanpak.

Ik hoop dat ik jullie met onze blogs een mooi inkijkje kan geven in het prachtige vak van (loopbaan)coach.

Veel leesplezier gewenst!

 

Het is mijn passie om mensen te coachen die worstelen met vragen over hun loopbaan, werk of leven.

Het geeft mij veel voldoening als ze na onze gesprekken weer beter in hun vel zitten, uit durven gaan van hun eigen kracht, ballast uit het verleden hebben opgeruimd of een nieuwe baan/toekomstperspectief hebben gevonden.

Als je mijn blogs wilt delen in je netwerk, dan stel ik dat erg op prijs. Dank je wel!

06 – 247 33 202
riafreijsen@talentwerk.nl
www.talentwerk.nl