Verhalen gaan over gebeurtenissen die ertoe doen

Hieronder vind je ervaringen van cliënten.

Ben je ook benieuwd naar ervaringen van opdrachtgevers, klik dan hier.

REVIEWS VAN CLIËNTEN

 

Informatiespecialist – Cultuur en Media

“Ik heb de begeleiding van Ria ervaren als een warm bad in een voor mij zeer woelige periode. Ik had problemen op mijn werk en in mijn persoonlijke leven. Ria heeft een echt luisterend oor en geeft opbouwende feedback. Ze is geduldig en empathisch, maar vraagt tegelijkertijd ook scherp en kritisch door. Dat had ik nodig. Ik voelde me veilig om zonder schroom over mijn problemen te praten en door de gerichte opdrachten van Ria werd ik gedwongen om te reflecteren op mijn eigen rol en gedrag. Na ieder gesprek schreef ik een evaluatie en dat werkte heel goed om alles wat we hadden besproken te overdenken en helder te krijgen voor mezelf. Door Ria haar begeleiding kreeg ik de moed om mijn baan op te zeggen, weet ik dat ik veel beter voor mezelf moet zorgen en sta ik bewuster in het leven. In plaats van te overleven, leef ik nu weer. Ik gun iedereen die ergens mee worstelt in zijn of haar leven de coaching door Ria. Maak gewoon een afspraak en leer over jezelf!”

Programma manager (37 jr.) – Cultuur en Media

“Ria is een zeer betrokken, objectieve en professionele coach. Door de juiste vragen te stellen óf op het juiste moment door te vragen zet zij jezelf aan het denken en zorgt voor (nieuwe) inzichten waarmee je verder kunt. Ze creëert een veilige en vertrouwde sfeer, toont compassie en heeft een goed inlevingsvermogen waardoor ze snel een beeld heeft van de context. Bedankt voor de waardevolle inzichten en fijne gesprekken!”

Persoonlijk begeleider (29 jr.) – Gezondheidszorg

“Mede dankzij de coaching van Ria heb ik mijzelf beter leren kennen en heb ik de spanning rondom mijn werk beter kunnen relativeren. Ik heb handvatten gekregen om realistischer in het werk te staan en problemen op de werkvloer bespreekbaar te maken. Ria gaf mij sterk de indruk dat ze daadwerkelijk het beste met mij voor heeft en ze stond dicht bij me wanneer ik spaak liep. Dankzij het coaching traject kan ik nu realistischer naar mijzelf luisteren en naar hetgeen dat voor mij belangrijk is. Er was veel ruimte om samen met de coach te verkennen welke vorm van coaching voor mij werkt. Ik zou mensen die stress en problemen voelen in hun werkveld deze coaching zeer zeker aanraden.”

Docent, coördinator, sectievoorzitter – Voortgezet onderwijs

“Ik ben een nieuwe weg ingeslagen die mij goed bevalt. We hebben goed uitgevonden samen wat ik écht leuk vind. Ria is erg open en enthousiast en stelt de goede vragen. Ze heeft mij goed geholpen.”

Informatiespecialist (51 jr.) – Cultuur en Media

“Ria luistert goed, zonder oordeel. Ze stelt de juiste vragen en houdt het doel van het traject goed in de gaten. Ze is positief, opbouwend en als het moet, duidelijk. De verschillende instrumenten die ze inzet geven op afwisselende manier snel inzicht. Ik vind het jammer dat m’n traject erop zit, er valt nog genoeg te ontdekken over mezelf! Bedankt voor je luisterend oor, je positieve feedback en wijze raad. Ik zal er nog vaak op teruggrijpen.”

Persoonlijk begeleider (39 jr.) – Gezondheidszorg

“Ik ben zeer tevreden, boven verwachting eigenlijk. Ik vond Ria een fijne coach. Ze was oprecht, geïnteresseerd, motiveerde om zelf actie te ondernemen. Het traject heeft me mooie inzichten opgeleverd zowel werk als privé gerelateerd. Ook een bewustwording dat jij echt zelf degene bent die invloed heeft over jouw eigen leven en op verandering daarvan.”

Radiodiagnostisch laborante (29 jr.) – Gezondheidszorg

“Ik ben een stuk opener en assertiever geworden. Het coachtraject heeft mij handvatten gegeven om te stoppen met malen. Ria is een zeer vrolijke, toegewijde coach. Ze zorgt ervoor, dat je je op je gemak voelt en ze luistert objectief naar je verhaal/vragen en geeft daar passende feedback/antwoord op. Zodra je ook observerend naar je eigen gedrag en dat van anderen gaat kijken en patronen gaat zien in gedrag. Ze geeft goede hulpmiddelen om je door het proces heen te helpen en je sterker eruit te laten komen. Daar heb ik mijn hele leven wat aan. Kortom: zeker aan te bevelen.”

Accountmanager – Zakelijke dienstverlening

“Ik heb de kennismaking en de wandeling ‘Loop je Loopbaan’ met Ria als zeer prettig ervaren. Ze is direct in staat je op je gemak te stellen op een natuurlijke manier, zodat er meteen ruimte is in te gaan op datgene waar je voor komt. Het vertrouwen is er eigenlijk gelijk al zodra je elkaar ontmoet en ter voorstelling de handen schudt. Uiteraard is dit niet geheel onbelangrijk in het proces waarin je zit. Ook de plaats van ons gesprek, in de natuur, werkte letterlijk en figuurlijk zeer verfrissend. Kortom in alle opzichten een aanrader.”

Ambulant woonbegeleidster (57 jr.) – Gezondheidszorg

“De aanpak van Ria heb ik als zeer plezierig ervaren: betrokken, direct en ‘to the point’. Ze heeft me op een denkspoor weten te zetten waardoor het probleem voor mij helder werd en als gevolg hiervan ook de oplossing.”

Longverpleegkundige (59 jr.) – Gezondheidszorg

“Vanaf onze eerste kennismaking voelde ik gelijk een fijne klik. Voordat ik aan de coachgesprekken begon dacht ik dat ik het allemaal wel alleen kon. Nu ben ik ontzettend blij dat ik toch de stap genomen heb en voel ik me dankzij onze gesprekken sterker geworden en voel me ook gesteund in de keuzes die ik moest maken in het belang van mijn gezondheid.”

Algemeen directeur/bestuurder (62 jr.) – Onderwijs

“Ria is een zeer deskundige (loopbaan)coach. Zij paart een grote mate van kennis aan een ruime ervaring met een grote variëteit aan klanten en vraagstukken. Ria werkt met individuen en met groepen. Ze luistert goed en weet je met een paar rake vragen te raken en tot nadenken te stemmen. Ze beschikt over een breed arsenaal aan werkvormen. Ze is betrouwbaar en discreet. Daarbij is het ook gezellig met Ria. Ik kan Ria van harte aanbevelen.”

Zelfstandig coach (37 jr)

“Ria en ik hebben elkaar leren kennen tijdens de training E-coaching. In het kader van deze training hebben we samengewerkt in een coachingstraject en was Ria mijn e-coach. Ik heb de samenwerking met Ria als e-coach als erg prettig ervaren. Ria heeft een enthousiaste manier van schrijven. Ze is kritisch in haar antwoorden én heel warm en betrokken. Meedenkend zonder oordeel. Haar manier van schrijven, haar enthousiasme, interesse, vertrouwen, respect en warmte maakten dat ik mij gezien heb gevoeld gedurende het hele traject. Ria, bedankt voor onze mooie samenwerking, jouw oprechtheid, interesse en persoonlijke aandacht!”

Juridisch secretaresse (47 jr.) – Zakelijke dienstverlening

“Ik ben heel erg blij dat ik deze stap heb gezet en dat ik met Ria’s hulp mezelf weer in beweging heb gekregen. Ik vond onze gesprekken ook erg leuk en prettig. Heel erg bedankt daarvoor. De komende tijd ga ik aan de slag met de aantekeningen, de loopbaanscan en Jobport.”

Leidinggevende (58 jr.) – Zakelijke dienstverlening

“Ik wil Ria bedanken voor alle inzichten die ze me gegeven heeft! Het waren 5 bijzondere sessies en ik ben erachter gekomen hoe ik mijn leven op andere manieren kan invullen. Life is to Live!”

Arbeids- en Organisatie psycholoog – Zorgsector

“Ria is een zeer sympathieke gesprekspartner die je op je gemak weet te stellen. Ze is scherp op de inhoud en zacht op de relatie. Ria weet steeds de juiste balans te vinden tussen het creëren van inzicht en het voorzien in advies of suggesties. De ruime ervaring waarover Ria beschikt komt daarin veel aan de oppervlakte en is van grote toegevoegde waarde. Ik zou Ria dan ook aan iedereen aanbevelen als coach, luisterend oor en adviseur.”

Sales Support medewerker (41 jr.) – Cultuur en Media

“Na het verlies van mijn leuke baan wegens een grote reorganisatie ben ik bij Ria terechtgekomen. Het bleek een geweldige match te zijn. Ria heeft mij enorm geholpen, en met een heel mooi aangepast CV en LinkedIn is mij het gelukt om zeer snel weer een leuke nieuwe baan te vinden. De sessies met Ria hebben mij heel goed gedaan. Nogmaals enorm bedankt Ria!”

Marketing Communicatie manager – Cultuur en Media

“Ria is een vakvrouw met veel ervaring. Maar wat haar bijzonder maakt is haar oprechte interesse en betrokkenheid. Ze luistert goed en heeft mij de juiste input en reflectie gegeven om mijn carrière een stap verder te brengen.”

Accountmanager/adviseur (36 jr.) – Zakelijke dienstverlening

“Ik heb Ria leren als een zeer warm en professioneel persoon, tijdens mijn zoektocht naar de juiste baan/ richting heeft zij mij enorm geholpen. Als je opzoek bent naar een jobcoach die je echt een spiegel kan voorhouden en je helpt met de zoektocht dan raad ik iedereen Ria aan.”

Accountmanager (35 jr.) – Cultuur en Media

“Je wilt iets anders gaan doen, het roer moet om maar hoe doe je dat? Ria heeft mij fantastisch geholpen door te bekijken wat nu echt belangrijk is voor mij. Ik wist ook tijdens het coaching traject dat er een “eureka” moment zou komen en hoe geweldig is het als dat ook echt gebeurd en je een nieuwe uitdaging aan kunt gaan! In alle gesprekken wist Ria snel tot de kern te komen en liet ze mij zelf tot goede conclusies komen. Hoe knap is het als iemand dat zo kan. Ik had geen eerdere ervaring met coaching maar gun iedereen zo’n goede coach als Ria!”

Manager (38 jr.) – Gezondheidszorg

“Ria’s grote kwaliteit is haar wendbaarheid. Er zijn natuurlijk meer coaches die jaren lange ervaringen hebben, maar ik heb het als bijzonder ervaren dat Ria, aan de hand van de dan voorliggende coachvraag, op een elegante manier en doeltreffend mij keuzes wist voor te leggen in de grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Ik omschrijf haar als: zonder oordeel, nuchter, oprecht, warm, enthousiast en ze heeft een jeugdige verwondering. Ook als je nog zoekende bent wat je coachvraag is, dan is Ria de perfecte coach. Ze loopt, zo niet letterlijk, naast je en begeleidt je zoektocht met scherpe vragen, humor en overdenkingen en laat je samen met je talenten/ en onvermogend het in het licht staan. Door ze te zien en te omarmen was ik vrij, vrij om een nieuwe weg te bewandelen.”

Operator and Sales Administrator – zakelijke dienstverlening

“I was at a difficult point in my career, it had completely stalled and was going in the wrong direction. Something needed to happen. So I looked around for a career coach and came across Ria’s website. It appealed to me immediately. I felt that Ria would provide the right mix of really practical help and information combined with a ‘touch of psychology’. And she did! We had a few practical sessions to identify my professional strengths and weaknesses. But more importantly, what was I looking for (my likes and dislikes). All those elements were analysed to find out what I was really looking for in my career and which jobs I might like to do. Then we set about to figure out how to get that career (lots of good help with my CV, application letter and using the STAR method for compentencies). I am now doing a job which is challenging and (therefore?) that I immensely enjoy. But more than this, I am positive about the future and have gained a lot of self confidence. Thank you so much, Ria! You’ve been brilliant!!!”

Zelfstandig ondernemer (47 jr.) – Dienstverlening

“Ik vond het erg fijn om tijdens een bijzondere periode in mijn leven gecoacht te worden door Ria. Ze is betrokken, geïnteresseerd en weet heel snel de juiste handvatten aan te reiken om verder te kunnen. Zowel loopbaangerelateerd als privé. Vooral de wandelcoaching was top. Complimenten!”

Zelfstandig ondernemer – Dienstverlening

“Ik heb een fantastische (letterlijk en figuurlijk) inspiratiewandeling gemaakt met Ria in de Amsterdamse Waterleidingduinen. Een ontspannende en zeer verrassende wandeling, in de regen zelfs, maar dat hoorde er gewoon bij. Ria luistert heel goed en kijkt mee. In de woorden die ik zei hoort zij meer dan waar ik me op dat moment bewust van was. En op die manier heb ik weer een andere kijk gekregen. Een heel boeiende en verrassende manier om nieuwe inzichten op te doen die alleen komen door ontspannen te waarnemen. Ik kan Ria aanraden voor iedereen die uit het gebaande pad wil gaan en op een totaal andere manier inzichten wil creëren voor welke vraag je ook moge hebben. Zeker als je op zoek bent naar een nieuwe wending in je leven of die nieuwe baan. Dank je, Ria! Het was super!”

Assistent manager (35 jr.) – Dienstverlening

“Leuke, goede, intensieve en boeiende coaching, waarin ik inzicht heb gekregen in wie ik ben en wat ik kan en vooral hoe ik dat kan verwoorden zowel in woord en geschrift. Ook heb ik duidelijke antwoorden gevonden op al mijn vragen over mijn huidige loopbaan en de richting die ik op wil.”

Zelfstandig ondernemer– Dienstverlening

“Op 3 augustus een fantastische (letterlijk en figuurlijk) inspiratiewandeling gemaakt met Ria in Vogelenzang. Een ontspannende en zeer verrassende wandeling, in de regen zelfs, maar dat hoorde er gewoon bij. Ria luistert heel goed en kijkt mee. In de woorden die ik zei hoort zij meer dan waar ik me op dat moment bewust van was. En op die manier heb ik weer een andere kijk gekregen. Een heel boeiende en verrassende manier om nieuwe inzichten op te doen die alleen komen door ontspannen te waarnemen. Ik kan Ria aanraden voor iedereen die uit het gebaande pad wil gaan en op een totaal andere manier inzichten wil creëren voor welke vraag je ook moge hebben. Zeker als je op zoek bent naar een nieuwe wending in je leven of die nieuwe baan. Dank je, Ria! Het was super!”

Docent (53 jr.) – Onderwijs

“In vijf sessies heeft Ria mij geholpen d.m.v. een loopbaanscan en opdrachten mijn zelfinzicht te versterken en mij nieuwe ideeën te bieden voor mijn loopbaanontwikkeling. Ria is een coach die je op je gemak stelt, betrokken is en in korte tijd komt zij tot de kern. Zij heeft mij veel waardevolle tips gegeven voor de verbetering van mijn cv, sollicitatiebrieven en LinkedIn-profiel. Kortom ik zou haar zeker aanraden als je een goede loopbaancoach zoekt.”

HRM-adviseur (45 jr.) – Zorgsector

“In het coachtraject met Ria heb ik mijn doelen bereikt en is mijn zelfvertrouwen versterkt. Ik heb goed kunnen reflecteren op mijn rol als HRM-adviseur en kan nu verantwoordelijkheden laten waar ze horen. Ik heb geleerd om mijn grenzen te verkennen en ‘schuldgevoelens’ los te laten bij het bewaken van die grenzen. Daardoor heb ik nu meer balans tussen werk en privé.”

Projectleider / adviseur (56 jr.) – Zakelijke dienstverlening

“Ik zou Ria zeker aanbevelen. Ze heeft mij goed opgevangen na een zeer vervelend ontslag. Met Ria heb ik zeer zinvolle gesprekken gehad, eerst het verwerkingsproces en daarna de blik vooruit. In ben haar vooral ook dankbaar voor het nemen van de beslissende stap inzake het vertrek en de onderhandelingen over ontslagvergoeding etc. Gedurende het traject heb ik mijn zelfvertrouwen teruggekregen. Ik ben trots op wie ik ben en kijk weer positief vooruit.”

Content Director (50 jr.) – Cultuur en Media

“Ik ben weer helemaal gere-integreerd in mijn oude baan. Alle onderdelen van de begeleiding waren op maat en daardoor uitstekend toepasbaar. Sterke punten van Ria: positief ingesteld, goed luisterend oor, constructief meedenkend, oplossingsgericht, integer, flexibel, ondersteunend. Zo heeft ze zich twee keer vrij gemaakt om mee te gaan naar belangrijke gesprekken op het werk. Door de gesprekken heb ik veel meer inzicht gekregen in mijn sterktes/zwaktes en eigen functioneren. Ook de dynamiek op de werkvloer en de zakelijke mores zijn me duidelijker geworden. Veel plezier beleefde ik aan het onderdeel ‘droombaan’, waardoor heel helder werd welke randvoorwaarden belangrijk zijn om goed te kunnen functioneren. Door het traject ontdekte ik, dat mijn eigen baan mijn ideale baan is!”

Verpleegkundige (42 jr.) – Zorgsector

“Ik heb Ria als een coach leren kennen, die mij wat te bieden had. Zij is een betrokken en direct mens met een groot empathisch vermogen. Ze heeft heel wat mensenkennis. Tegelijkertijd kon ze met voldoende afstand kijken naar mij en herkende terugkerende patronen, die ik zelf niet herkend had. Door middel van wat schematische tekeningen wist zij mij haarfijn uit te leggen wat er gebeurde bij mij. Daar kon ik wat mee. Ze toonde moed om door te vragen daar waar zij belangrijke punten vermoede en maakte dat bespreekbaar. Ik voelde mij door Ria gemotiveerd, gesteund en begrepen. Ik weet nu wat ik wil, wat betreft werken en studeren. Dat heeft orde geschept in de grote warboel om mij heen. Ik ervaar nu het gevoel van rust en tevredenheid. Dit traject heb ik maximaal kunnen benutten en ik ben blij haar gevonden te hebben.”

Afdelingsleider (48 jr.) – Onderwijs

“Door de uitkomsten van het zelfonderzoek en haar doortastende begeleiding durfde ik een grote stap te maken in mijn carrière. Haar professionaliteit vertaalt zich in goede inleving en verdieping van de hulpvragen. We hebben kwaliteiten en talenten onderzocht en gekeken naar kansen en belemmeringen. Er is voldoende ruimte voor reflectie. De sfeer tijdens de gesprekken heb ik als prettig en veilig ervaren, maar zorgen er ook voor dat er “buiten de kaders” getreden wordt. Er werden nieuwe perspectieven gecreëerd die verrassend voor mij waren. De hulp bij het uitvoeren van sollicitatiegesprekken, het schrijven van CV en brieven vond ik zeer kundig. Ook het opstarten van netwerk en oriënterende gesprekken ter voorbereiding op sollicitaties is door haar ondersteuning een positieve ervaring geweest. Ik kan haar van harte aanbevelen.”

Manager branded subscription sales (44 jr.) – Cultuur en Media

“Ria is een meester in het geven van (nieuwe) inzichten. Ze is op een goede manier vasthoudend en prikt soms net even door wanneer dat nodig is. Het coachen in de natuur had voor mij een enorme meerwaarde. Het is net alsof in de natuur inzichten nog dieper en duidelijker worden. De begeleiding was bijzonder waardevol voor mij.”

Secretaresse Raad van Bestuur (44 jr.) – Zorgsector

“Ria is een zeer kundige coach. Ze weet precies de vinger op de “zere” plek te leggen. Nadat ze de “zere” plek gevonden heeft gaat ze meteen vakkundig aan de slag. Heel integer en begripvol! Een energieke coach die weet hoe het in elkaar steekt. Ik ben erg blij dat ik bij Ria terecht kwam.

Sr. juridisch adviseur (50 jr.) – Zakelijke dienstverlening

“Ria is een fijne coach die het beste uit jezelf naar boven brengt.”

Redacteur (38 jr.) – Cultuur en Media

“Ria heb ik leren kennen als een zeer ervaren loopbaancoach. Van het begin tot het eind kan ze je begeleiden bij alle vraagstukken op het gebied van loopbaan en carrière. Daarbij kun je je eigen doelen uiteenzetten. Ze werkt hard en zeer gemotiveerd om het doel te bereiken. Ze heeft mij veel nieuwe en waardevolle inzichten gegeven die mij verder hebben geholpen. Zowel over mijn verleden als over mijn toekomst hebben we veel besproken en geanalyseerd. Na afronding van het traject heb ik weer volop energie en heb ik veel meer vertrouwen dan toen ik aan het traject begon. Met behulp van deze betrokken coach ben ik nu dichter bij mijn doel dan ooit. Ze is betrouwbaar, behulpzaam en stelt je altijd op je gemak. Een aanrader!”

Facilitair manager (49 jr.) – Zakelijke dienstverlening

“Ik heb Ria leren kennen als een professionele coach en iemand die betrokken is en begrijpt waar ik behoefte aan had. Zij is daar op doortastende wijze mee aan de slag gegaan en heeft mij geholpen zaken weer in het juiste perspectief te zien en met deze nieuwe inzichten kan ik de volgende stap maken.”

Productie assistente (28 jr.) – Cultuur en Media

“Bedankt voor de input om mijn CV tot in de puntjes te verbeteren, ik heb hem in een heel nieuw jasje gestoken. Tot mijn verrassing werd ik meteen uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek en het is inmiddels gelukt om een contract voor 6 maanden te bemachtigen. Het bevalt me uitstekend. Hopelijk kan ik van daaruit mijn eerste startersbaan veroveren.”

Docent (46 jr.) – Onderwijs

“Toen ik aan het traject begon, had ik weinig energie en was ik een beetje moedeloos. Ik wist niet zo goed wat ik wilde, wat ik kon en welke richting ik precies uit wilde gaan. Met behulp van mijn coach ben ik erachter gekomen wat mijn kwaliteiten zijn en waar mijn talenten liggen. Zo kon ik veel beter bepalen welke richting ik op wilde gaan. We hebben wat werk betreft veel dingen besproken en onderzocht. Daarna wist ik wat bij mij past en wat me te doen staat om mijn doel te bereiken. Ik heb mijn energie weer teruggekregen om te solliciteren en te netwerken. Ik ben nu dichter bij mijn doel dan ooit!”

Verslaggever / redacteur (38 jr.) – Cultuur en Media

“Het was echt een kadootje om in alle rust te kijken naar mezelf en mijn functioneren. Met Ria was er meteen een goede klik. Dankzij haar oprechte interesse was het vanaf het eerste gesprek een verrassend onderzoek. In eerste instantie naar mijn huidige functioneren: wat kost en wat geeft energie. Een dagboek gaf inzicht en maakte het werkt echt weer leuker. Ik deed oefeningen om letterlijk in een andere baan te stappen. Avonturen in een prettige sfeer en omgeving, die nieuwe inzichten opleverden. Dit loopbaantraject blijft voor mij een onvergetelijke bron van inspiratie.”

Backoffice medewerker (52 jr.) – Zakelijke dienstverlening

“Sinds ik jouw workshop heb gevolgd en mijn CV en motivatiebrief heb aangepast volgens jouw aanwijzingen werd ik meteen meerdere keren uitgenodigd voor een gesprek. Inmiddels heb ik een baan!”

Informatiemanager ICT (43 jr.) – Zorgsector

“Ik heb het genoegen gehad een half jaar door Ria begeleid te mogen worden. Een traject dat begon als een “standaard” loopbaanoriëntatietraject mondde snel uit in een brede analyse van mijn persoonlijke en zakelijke problematiek. Ria heeft mij op een heel prettige, maar confronterende wijze laten ontdekken dat bewust weggestopte emoties grote invloed op mijn functioneren hebben. Ondanks de persoonlijke lading van de gesprekken ontstaat er een heel goede zakelijke relatie met haar gesprekspartner. In deze setting heb ik een aantal voor mij belangrijke ontdekkingen gedaan. Zij is het geweest die mij over de drempel heeft geholpen om een heel oud en groot jeugdtrauma aan te pakken. Een fantastisch resultaat! Mijn ervaring met Ria is dat ze ook buiten de gespreksessies om bezig is met de problematiek van haar klanten. Geregeld ontving ik tussen de afspraken door een berichtje over iets dat ze ergens had gehoord en waarvan zij dacht dat dat mij kon helpen. Meedenken en betrokkenheid wordt zo heel concreet ingevuld! Ook nu na afloop van het traject blijft het contact. Geregeld vraagt ze naar updates, soms komt er een tip en ik weet dat ik een beroep op haar of haar netwerk kan doen. Ria is kortom een betrokken en inspirerende loopbaancoach. Ze heeft mij geleerd anders naar de wereld te kijken waardoor die zelfde wereld er veel prettiger uitziet!”

Projectleider/consultant (36 jr.) – Zakelijke dienstverlening

Dit begeleidingstraject was belangrijk voor mij omdat ik op een andere manier naar mijn competenties, capaciteiten en ambities heb leren kijken. Veel dingen neem je snel voor gewoon omdat je er alle dagen mee omgaat. Door er out-of-the-box naar te kijken bekijk je jezelf en je capaciteiten op een andere manier zodat er nieuwe visies en mogelijkheden ontstaan voor persoonlijke en maatschappelijke groei en kansen.

Projectmanager ICT (34 jr.) – Zakelijke dienstverlening

“When I wanted to make a careerchange and didn’t know what to do. I started with a shortlist of careercoaches in the neighbourhood of Amstelveen/Amsterdam. From this shortlist I choose Ria because of a very good first meeting we had. This has proven to be the right choice for me. She helped me find out who I am, what my strengths are and what I want which resulted in a career change. Due to Ria’s expert advises and assignments I got a quick focus on what I want and in very short time I have found a new job which suits perfectly to me as a person. Thank you very much Ria!”

Gratis kennismaken?

Copyright © 2024 | Talentwerk
Share This
× Contact