Ervaar je uitputting? Wacht niet te lang en kom in actie!

Stress & burnout coaching

Herken je dit?

 • Ik voel me uitgeput, lichamelijk en geestelijk.
 • Ik heb erge behoefte aan rust in mijn hoofd.
 • Ik slaap slecht en blijf maar piekeren.
 • Ik voel veel spanning in mijn lijf.
 • Ik zit tegen een burnout aan.
 • Ik kan moeilijk ‘nee’ zeggen en grenzen stellen.
 • Ik wil zo graag weer gezond worden!

Veel mensen hebben last van (werk)stress en burn-out klachten. Een burn-out is het gevolg van langdurige stressklachten waar je te weinig aandacht aan hebt besteed. Bijvoorbeeld omdat je altijd maar door bent gegaan, weinig grenzen hebt aangegeven en te weinig tijd hebt genomen voor ontspanning.

  Spanning kan verschillende oorzaken hebben zoals te hoge werkdruk, problemen thuis of op je werk, altijd maar ‘aan’ staan. Maar ook perfectionisme, alleen voor anderen zorgen (en niet voor jezelf) en geen ‘nee’ kunnen zeggen. Ook gebrek aan zelfvertrouwen kan je een hoop stress bezorgen.

  Wat levert stressbegeleiding je op?

  • Je voelt je weer fit en energiek.
  • Je hebt goed zicht op je stressbronnen.
  • Je weet wat je kunt doen en laten om stress te vermijden.
  • Je hebt allerlei ballast van je afgeschud.
  • Je hebt keuzes gemaakt waardoor je beter in balans bent.
  • Je hebt bepaalde patronen doorbroken.
  • Je hebt geleerd om grenzen te stellen.

  Hoe ziet jouw traject eruit?

  We stellen samen jouw traject op, zodat je kunt werken aan de dingen die echt belangrijk voor je zijn. Dit doen we in gesprekken van 1,5 uur. Zowel binnen als buiten. Mijn ervaring is, dat wandelen in de natuur je verfrissende en vaak verrassende inzichten geeft. 

  In onze gesprekken zet ik inspirerende opdrachten in. Ook geef ik verschillende opdrachten mee.

  Onderwerpen

  • Leren herkennen van en beter omgaan met stress-signalen.
  • Aanpakken van steeds terugkerende patronen.
  • Vinden van een gezonde balans tussen werk en privé.
  • Onderzoeken wat écht belangrijk voor je is.
  • Omgaan met perfectionisme en onzekerheid.
  • Opbouwen van zelfvertrouwen en stellen van grenzen.
  • Maken van keuzes die passen bij wie je bent.

  Duur

  Afhankelijk van je doelen duurt een traject tussen de 4 en 8 gesprekken van 1,5 uur.

  Gratis intakegesprek

  • Tijdens een oriënterend gesprek luister ik naar je verhaal en bespreken we wat je met coaching wilt bereiken. Hebben we een goede klik, dan maken we afspraken over je coachtraject.
  • Ben je werknemer van een organisatie, dan hebben we ook een 3-gesprek met je leidinggevende erbij. Daarin stemmen we doelen en verwachtingen op elkaar af. In de offerte leg ik de afspraken vast.

   

  Locatie

  • Binnen: Talentwerk, Chirurgijn 23, 1188 DK Amstelveen.
  • Buiten: Amsterdamse Waterleidingduinen, Amsterdamse Bos of andere buitenlocatie volgens afspraak.

   

  Kosten

  • Jouw bedrijf betaalt de kosten: € 130,- per uur (exclusief 21% btw, reiskosten en voorbereiding, inclusief materiaal en reistijd).
  • Je betaalt de kosten zelf: € 90,- per uur (inclusief btw, exclusief reiskosten).

   

  Reviews

  “Vanaf onze eerste kennismaking voelde ik gelijk een fijne klik. Voordat ik aan de coachgesprekken begon dacht ik dat ik het allemaal wel alleen kon. Nu ben ik ontzettend blij dat ik toch de stap genomen heb en voel ik me dankzij onze gesprekken sterker geworden en voel me ook gesteund in de keuzes die ik moest maken in het belang van mijn gezondheid.”

  “Ik was voor de 3e keer burnout en kwam toen bij Ria terecht. De begeleiding bij mijn 1e en 2e burnout heeft mij geleerd om ‘met krukken te lopen. Door de begeleiding van Ria leerde ik ‘op eigen benen te lopen.”

  “Mede dankzij de coaching heb ik mijzelf beter leren kennen en heb ik de spanning rondom mijn werk beter kunnen relativeren. Ik heb handvatten gekregen om realistischer in het werk te staan en problemen op de werkvloer bespreekbaar te maken. Ik zou mensen die stress en problemen voelen in hun werkveld deze coaching zeer zeker aanraden.”

  Gratis kennismaken?

  Copyright © 2024 | Talentwerk
  Share This
  × Contact