Hoe pak ik de draad weer op?

ontslag: wat nu?

Herken je dit?

 • Mijn baan gaat vervallen: wat nu?
 • Ik moet een baan zoeken bij een andere werkgever (2e spoor).
 • Ik wil op een gezonde manier re-integreren (1e spoor).
 • Ontslag is ook een kans, hoe pak ik die kans?
 • Zou zelfstandig ondernemerschap bij mij passen?
 • Ik kan mijn ontslag niet verwerken en blijf boos en verdrietig.

 

Wat levert begeleiding je op?

 • Loslaten van het verleden en vooruit kijken naar de toekomst.
 • Duidelijke zoekrichting voor je toekomst: wat wil ik, wat kan ik, wat past bij mij en wat kies ik.
 • Actualiseren van je CV en LinkedIn-profiel.
 • Solliciteren: vacatures zoeken, sollicitatiebrief opstellen, sollicitatiegesprekken voorbereiden.
 • Netwerken: in kaart brengen van je netwerk, netwerkgesprekken voorbereiden en nabespreken.
 • Jobsearch: je maakt gebruik van Jobport, een professionele vacature zoekmachine.

Hoe ziet je begeleiding eruit?

 • Je traject bestaat uit een aantal fasen: verwerking van baanverlies, heroriëntatie op de toekomst, verkennen van de arbeidsmarkt, jobsearch en zetten van stappen.
 • Tijdens de intake bespreken we waar voor jou de accenten liggen.
 • We gaan ook naar buiten, de natuur in. De natuur natuur zal je onverwachte eyeopeners en inzichten bieden!
 • Ik zet inspirerende opdrachten in om je te helpen bij je zoektocht.

Ervaar je belemmeringen om stappen te zetten of blokkeer je door negatieve gedachten, dan pakken we dat gewoon op. EMDR kan onderdeel uitmaken van een traject, mocht een onverwerkte nare ervaring je blokkeren. Meer hierover vind je in mijn artikel EMDR en Loopbaan (LoopbaanVisie – 10 januari 2024).

 

Duur

Afhankelijk van je doelen duurt het traject tussen de 4 en 9 maanden.

Gratis intakegesprek

 • Tijdens een oriënterend gesprek luister ik naar je verhaal en bespreken we wat je met coaching wilt bereiken. Hebben we een goede klik, dan maken we afspraken over je traject.
 • Ben je werknemer van een organisatie, dan hebben we ook een 3-gesprek met je leidinggevende erbij. Daarin stemmen we doelen en verwachtingen op elkaar af. In de offerte leg ik de afspraken vast.

 

Locatie

 • Binnen: Talentwerk, Chirurgijn 23, 1188 DK Amstelveen.
 • Buiten: Amsterdamse Waterleidingduinen, Amsterdamse Bos of andere buitenlocatie volgens afspraak.

 

Kosten

 • Traject van 6 maanden: € 3.800,-
 • Traject van 9 maanden: € 5.700-
  Kosten zijn exclusief 21% btw, voorbereiding en reiskosten, inclusief materiaal.

 

Reviews

“Na het verlies van mijn leuke baan wegens een grote reorganisatie ben ik bij Ria terechtgekomen. Het bleek een geweldige match te zijn. Ria heeft mij enorm geholpen, en met een heel mooi aangepast CV en LinkedIn is mij het gelukt om zeer snel weer een leuke nieuwe baan te vinden. De sessies met Ria hebben mij heel goed gedaan.”

“Ria heeft mij goed opgevangen na een zeer vervelend ontslag. Ik heb zeer zinvolle gesprekken gehad, eerst het verwerkingsproces en daarna de blik vooruit. In ben haar vooral ook dankbaar voor het nemen van de beslissende stap inzake het vertrek en de onderhandelingen over ontslagvergoeding etc. Gedurende het traject heb ik mijn zelfvertrouwen teruggekregen. Ik ben trots op wie ik ben en kijk weer positief vooruit.”

Gratis kennismaken?

Copyright © 2024 | Talentwerk
Share This
× Contact