Ria Freijsen

VEEL ERVARING MET BEGELEIDEN VAN MENSEN

Al jaren begeleid ik met veel plezier hoger opgeleiden die willen werken aan hun persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.

Als ik terugkijk op mijn loopbaan dan zie ik als rode draad ‘het begeleiden van mensen’.

Jaren geleden ben ik gestart als opleidingsmedewerker. Daarna heb ik verschillende stappen gemaakt: trainer/coach, opleidings- en loopbaan-adviseur, teamcoach en leidinggevende van een Loopbaancentrum.

Sinds 2008 ben ik zelfstandig ondernemer en eigenaar van Talentwerk.

BREDE EXPERTISE

Mijn coachervaring heb ik opgedaan in verschillende organisaties. Ik ben begonnen in een productiebedrijf. Daarna heb ik achtereenvolgens gewerkt bij de gemeente Den Haag, Corvu Bedrijfsartsenopleiding, Zilveren Kruis/Achmea en het Leids Universitair Medisch Centrum.

Door mijn jarenlange coachervaring kan ik mensen met uiteenlopende vragen, achtergronden en branches goed begeleiden. In de afgelopen jaren waren dat er ruim 450, werkzaam in verschillende sectoren: zorg, overheid, cultuur & media, onderwijs, zakelijke dienstverlening en kinderopvang. Maar ook particuliere cliënten waren zeer welkom.

ACHTERGROND

Na mijn studies personeelswerk en kunstgeschiedenis volgde ik opleidingen op het gebied van loopbaanbegeleiding, coaching, teamcoaching en leiderschap. Verdieping vond ik in de Transactionele Analyse (TA), Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), systemisch werk, oplossingsgericht coachen, natuur- en wandelcoaching en trauma therapie.

CERTIFICERINGEN

Ik ben gecertificeerd loopbaanprofessional bij de Noloc, beroepsvereniging voor Loopbaanprofessionals en Jobcoaches. Daarnaast ben ik binnen de Noloc actief als mentor en assessor.

Ik ben tevens gecertificeerd EMDR Practitioner Volwassenen.

INTERESSES

In mijn vrije tijd ga ik heel graag samen met mijn partner naar een museum, theater en bioscoop. Verder houd ik van tennissen, wandelen en fietsen. Recent zijn we begonnen met aquerelleren, erg leuk om te doen. We houden allebei van reizen. Het liefst naar verre landen, maar de laatste tijd (mede ingegeven door corona) vaker in Europa, maar ook in Nederland. Om te ontdekken, dat we in een prachtig land wonen waar nog veel te zien is.

Gratis kennismaken?

Copyright © 2024 | Talentwerk
Share This
× Contact