Wandelcoaching

Ook zo’n zin om mee naar buiten te gaan?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is wandelcoaching-collage-1.jpg

Wil je ervaren hoe de natuur je kan inspireren? Laat je dan eens verrassen en kom in beweging! Al wandelend zul je merken dat de natuur je onverwachte inzichten en ideeën biedt!

Een wandeling duurt 2 uur en de locatie bepalen we in overleg. Je kunt kiezen voor een wandeling waarin jouw vraag centraal staat. Maar een wandeling kan ook onderdeel uitmaken van een loopbaan- of coachtraject.

Afhankelijk van je vragen levert een wandeling je het volgende op:

  • Je hebt nieuwe ideeën en inspiratie opgedaan.
  • Je kunt een goede keuze maken nadat we verschillende opties hebben onderzocht.
  • Je hebt goed zicht gekregen op wat je écht belangrijk vindt in je loopbaan of leven.
  • Je weet wat je moet doen om meer balans en rust te creëren.
  • Je hebt oud zeer of belemmerende overtuigingen kunnen loslaten.
Waar?

We gaan wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen of in een ander gebied naar keuze. Jouw wens of vraag is hierbij het vertrekpunt. Tijdens onze wandeling zet ik inspirerende opdrachten in die je helpen bij je zoektocht naar antwoorden en inzichten. Aan het einde neem je ook nog eens praktische tips mee naar huis.

Wandelen in groepsverband

De mogelijkheid bestaat om met een kleine groep te wandelen. Dan duurt de wandeling 3 uur.

Het weer

Meestal blijkt het weer mee te vallen. De afgesproken wandeling gaan dus meestal door, tenzij het giet van de regen. Het is vooral belangrijk dat je goede schoenen aan hebt en dat je warme (regenbestendige) kleding aan hebt.

Praktische informatie
Duur van de wandeling individueel 2 uur
Duur van de wandeling in een groep 3 uur
Groepsgrootte Minimaal 5, maximaal 10
Locatie Waterleidingduinen van Amsterdam
  Parkeerplaats De Oase, 1e Leijweg 9,  Vogelenzang.
Jouw werkgever betaalt de kosten € 140,- per uur, ex btw
Je betaalt de kosten zelf € 95,- per uur
Reacties van deelnemers

“Ik heb een fantastische (letterlijk en figuurlijk) inspiratiewandeling gemaakt met Ria in Vogelenzang. Een ontspannende en zeer verrassende wandeling, in de regen zelfs, maar dat hoorde er gewoon bij.[read more=”Lees verder” less=”Lees minder”]Ria luistert heel goed en kijkt mee. In de woorden die ik zei hoort zij meer dan waar ik me op dat moment bewust van was. En op die manier heb ik weer een andere kijk gekregen. Een heel boeiende en verrassende manier om nieuwe inzichten op te doen die alleen komen door ontspannen te waarnemen. Ik kan Ria aanraden voor iedereen die uit het gebaande pad wil gaan en op een totaal andere manier inzichten wil creëren voor welke vraag je ook moge hebben. Zeker als je op zoek bent naar een nieuwe wending in je leven of die nieuwe baan. Dank je, Ria! Het was super!”[/read]

“Tijdens de workshop “Rust in je hoofd” ontdekte ik hoe ik in de natuur onbewust allerlei associaties maakte die heel veel te maken bleken te hebben met waar ik op dit moment sta in leven en werk.[read more=”Lees verder” less=”Lees minder”]Door de oefeningen werd ik me daarvan bewust op een hele mooie manier. Het buiten zijn, in de ruimte zijn, gaf ook van binnen ruimte om na te denken en te reflecteren samen met anderen. Ik heb een geweldige middag gehad en ging verrijkt met nieuwe inzichten weer naar huis!”[/read]

“Ik heb er erg van genoten om in de natuur te zijn en met de andere deelnemers uit te wisselen. De oefeningen vond ik origineel en goed passend.[read more=”Lees verder” less=”Lees minder”]Ondanks wat weerstand bij mijzelf bleek het uitwisselen met andere deelnemers ook veel op te leveren. Ria en Esther leiden je op een prettige manier door de oefeningen. Ik kwam er met een fijn gevoel en een nieuw inzicht vandaan.”[/read]

“Ik vond het heerlijk om buiten te zijn en een aantal opdrachten te doen. Daardoor ging ik nieuwe verbanden leggen die ik niet had verwacht.[read more=”Lees verder” less=”Lees minder”]Het leverde me mooie inzichten op en bijzondere contacten met een aantal mensen. De foto op mijn mobiel herinnert mij er dagelijks aan.”[/read]

“Ik heb er erg van genoten om in de natuur te zijn. De oefeningen vond ik origineel en goed passend. Het uitwisselen met andere deelnemers leverde veel op en ik kreeg tips die ook echt werken. Ik heb het inzicht opgedaan dat ik meer wil kiezen voor wat ik echt zelf wil.”

“Ik ontdekte hoe ik in de natuur allerlei associaties maakte die veelzeggend zijn over hoe ik op dit moment in mijn leven en werk sta. Het buiten zijn gaf van binnen ruimte om te reflecteren. Ik had een geweldige middag en ging verrijkt met nieuwe inzichten naar huis!”