Wandelcoaching

Ook zo’n zin om mee naar buiten te gaan?

 

Wil je ervaren hoe de natuur je kan inspireren? Laat je dan eens verrassen en kom in beweging! Al wandelend zul je merken dat de natuur je onverwachte inzichten en ideeën biedt!

Een wandeling duurt 2 uur en de locatie bepalen we in overleg. Je kunt kiezen voor een wandeling waarin jouw vraag centraal staat. Maar een wandeling kan ook onderdeel uitmaken van een loopbaan- of coachtraject.

Afhankelijk van je vragen levert een wandeling je het volgende op:

  • Je hebt nieuwe ideeën en inspiratie opgedaan.
  • Je kunt een goede keuze maken nadat we verschillende opties hebben onderzocht.
  • Je hebt goed zicht gekregen op wat je écht belangrijk vindt in je loopbaan of leven.
  • Je weet wat je moet doen om meer balans en rust te creëren.
  • Je hebt oud zeer of belemmerende overtuigingen kunnen loslaten.
Waar?

We gaan wandelen in de Amsterdamse Waterleidingduinen of in een ander gebied naar keuze. Jouw wens of vraag is hierbij het vertrekpunt. Tijdens onze wandeling zet ik inspirerende opdrachten in die je helpen bij je zoektocht naar antwoorden en inzichten. Aan het einde neem je ook nog eens praktische tips mee naar huis.

Wandelen in groepsverband

De mogelijkheid bestaat om met een kleine groep te wandelen. Dan duurt de wandeling 3 uur.

Het weer

Meestal blijkt het weer mee te vallen. De afgesproken wandeling gaan dus meestal door, tenzij het giet van de regen. Het is vooral belangrijk dat je goede schoenen aan hebt en dat je warme (regenbestendige) kleding aan hebt.

Praktische informatie
Duur van de wandeling individueel 2 uur
Duur van de wandeling in een groep 3 uur
Groepsgrootte Minimaal 5, maximaal 10
Locatie Waterleidingduinen van Amsterdam
Parkeerplaats De Oase, 1e Leijweg 9,  Vogelenzang.
Jouw werkgever betaalt de kosten € 140,- per uur, ex btw
Je betaalt de kosten zelf € 95,- per uur
Reacties van deelnemers

“Ik heb een fantastische (letterlijk en figuurlijk) inspiratiewandeling gemaakt met Ria in Vogelenzang. Een ontspannende en zeer verrassende wandeling, in de regen zelfs, maar dat hoorde er gewoon bij.Lees verder

“Tijdens de workshop “Rust in je hoofd” ontdekte ik hoe ik in de natuur onbewust allerlei associaties maakte die heel veel te maken bleken te hebben met waar ik op dit moment sta in leven en werk.Lees verder

“Ik heb er erg van genoten om in de natuur te zijn en met de andere deelnemers uit te wisselen. De oefeningen vond ik origineel en goed passend.Lees verder

“Ik vond het heerlijk om buiten te zijn en een aantal opdrachten te doen. Daardoor ging ik nieuwe verbanden leggen die ik niet had verwacht.Lees verder

“Ik heb er erg van genoten om in de natuur te zijn. De oefeningen vond ik origineel en goed passend. Het uitwisselen met andere deelnemers leverde veel op en ik kreeg tips die ook echt werken. Ik heb het inzicht opgedaan dat ik meer wil kiezen voor wat ik echt zelf wil.”

“Ik ontdekte hoe ik in de natuur allerlei associaties maakte die veelzeggend zijn over hoe ik op dit moment in mijn leven en werk sta. Het buiten zijn gaf van binnen ruimte om te reflecteren. Ik had een geweldige middag en ging verrijkt met nieuwe inzichten naar huis!”

 

 

Teams

Aan de slag met je team

Teamcoaching

Workshops

De kunst van Anders Kijken

Energie in Balans

Rust in je hoofd

Les in Stress

Agenda

• workshop ‘De Kunst van Anders Kijken’ vrijdag 26 oktober 2018

• Week van de Werkstress: Energie in Balans’ vrijdag 16 november 2018