Ria Freijsen

Wat niet uit het hart komt, zal een ander hart niet raken

Mijn naam is Ria Freijsen, eigenaar van Talentwerk.

In verschillende organisaties heb ik brede ervaring opgedaan als senior (loopbaan)coach, teamcoach, leidinggevende van een loopbaancentrum en (opleidings-)adviseur. Sinds 2008 ben ik zelfstandig ondernemer. Door mijn jarenlange ervaring kan ik mensen met uiteenlopende vragen, achtergronden en branches goed begeleiden. Expertise heb ik opgedaan in de zorgsector, bank- en verzekeringsbranche, T.V. en media, overheid en onderwijs.

Al ruim 20 jaar begeleid ik mensen en teams, met ontzettend veel plezier. Van mijn cliënten en opdrachtgevers krijg ik vaak terug dat ze mijn enthousiasme, grote betrokkenheid en oprechte interesse erg waarderen. Tegelijkertijd ervaren ze dat ik met voldoende afstand kan kijken, waardoor ik hen kan helpen om eigen keuzes te maken, stappen te zetten of belemmerende patronen te herkennen en om te buigen. In de gesprekken vinden ze me motiverend en inspirerend. Ook zijn ze blij met de eyeopeners en nieuwe inzichten die ze opdoen.

Opdrachtgevers en teamleden zijn enthousiast over de talenten die ik inzet bij teamcoaching. Ze waarderen mijn verbindend vermogen en heldere communicatie. Door de veilige sfeer ontstaat er openheid waardoor problemen makkelijker bespreekbaar worden.

Na mijn studies personeelswerk en kunstgeschiedenis volgde ik opleidingen op het gebied van loopbaanbegeleiding, coaching, teamcoaching en leiderschap. Verdieping vond ik in de Transactionele Analyse (TA), Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), systemisch werk, oplossingsgericht coachen en natuur- en wandelcoaching.

Ik ben gecertificeerd loopbaanprofessional bij de Noloc, beroepsvereniging voor Loopbaanprofessionals en Jobcoaches. Daarnaast ben ik binnen de Noloc actief als mentor en assessor.