Esther von Faber

Esther is sinds 2001 eigenaar van Von Faber Consult en is werkzaam als coach en sparringpartner voor hoger opgeleiden en managers met vragen over werk, loopbaan, leven en stress- en burnout.

Ze is haar loopbaan begonnen in de arbeidsre-integratie als ergotherapeute. Daarna heeft ze als loopbaan- en outplacementcoach gewerkt voor verschillende organisaties. Ook is ze docent loopbaancoaching geweest aan de hogeschool voor Personeel en Arbeid. De laatste jaren heeft ze zich gespecialiseerd in mindfulnes, wandelcoaching, voice dialogue, oplossingsgericht coachen en schrijven in relatie tot coachen.

Vitaal werken

Het boeit haar altijd weer om mensen bij te staan en te coachen om van A naar B te komen. Ze houdt van mensen die zichzelf vragen stellen, die twijfelen om knopen door te hakken, die gedreven worden door iets te willen of juist niet meer te willen, die opkrabbelen uit een burnout en de taal van hun hart weer leren verstaan of die door ontslag de balans op willen maken. Dat soort vragen en thema’s met hoofd en hart verbinden en praktisch te vertalen naar het leven van alledag.

Hoofd & hart

Esther werkt praktisch, mindfull, resultaatgericht en met humor. Hoofd en hart in verbinding brengen door gebruik te maken van inzichtgevende en ervaringsgerichte werkvormen. Om die reden coacht ze op kantoor én buiten in de natuur. Haar werkwijze kenmerkt zich door stil te staan bij wat nu gehoord wil worden en dat wat in beweging komt. Door werk te maken van iemands verlangens en regie te nemen binnen je mogelijkheden. Door denken, durven én doen. Ze helpt mensen stapsgewijs bij het maken van eigen keuzes. Passend bij wie je bent en wat je wilt, je levensfase en omstandigheden.

Esther is geschoold stress-burnout coach (opgeleid volgens de CSR-methode) en ze is geregistreerd lid van de Noloc (beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches).